Malaco Truly mixed

Det är väl knappast någon nyhet längre att Malaco kom ut med godis med 30% mindre socker. Men det är först nu som en påse fick följa med oss hem från butiken.

Och den kunde fått stanna i butiken. Godiset tog slut, men det var ganska smaklöst. Påminner om gott och blandat, fast hårdare bitar. Vanligt vingummi är godare. Men visst, det är mindre socker i, men det är väl inte allt som spelar roll?

Kommentarer

Emma skrev 2009-02-07 klockan 13:46

Oh nej. I deth är fallet är det ju smaken som är den avgörande faktorn. Om det är gott eller inte. Vad är poängen med godis annars?

Ingelöf skrev 2009-02-07 klockan 14:28

Måste ju säga att jag blev väldigt godissugen av bilden.. *hihi* Men jag håller med, vanligt godis är godare! :-) /Ninne

Fias kastruller skrev 2009-02-08 klockan 11:56

Jag har också provat dessa och gillade de verkligen inte. Godis är inte nyttigt så det är ju bättre att äta gott godis mindre ofta! Ska jag synda vill jag njuta under tiden! /Sofia

ida skrev 2009-02-08 klockan 18:52

Alltså, jag tycker det är en bra idé med godis med mindre socker MEN varför blir det alltid vingummin som resultat? Jag vill ju ha konsistensen från Gott&Blandat (och smaken såklart) och blir alltid lika besviken när jag testar något sockerfritt eller sockerminskat och upptäcker att det är hårt som vingummi... Tråkigt!

Anna skrev 2009-02-09 klockan 18:14

nja, jag har också fallit för frestelsen att köpa en sådan här påse och jag slängde den efter ett par bitar. Jag tyckte bitarna var sega som sjutton och smakade väldigt "konstgjort" på något sätt, jag fick en underlig bismak i munnen. Så jag köper inte detta fler gånger.

Martin skrev 2009-02-17 klockan 19:11

Är jag den ende som tycker det här var gott??? Inte så gott att man hetsäter, men tillräckligt för att fungera som en belöning.

Lämna en kommentar
Reklam: