Malaco Choco

Malaco har siktet inställt på chokladhyllan i butiken och presenterar tre nya påsar.


pressfoto från Malaco, med tillstånd

De olika påsarna är (text från pressutskicket):
Malaco Choco Favourite består av en blandning av konsumenternas favoritgodisar från Malaco – Gott & Blandat vingummin, skumkantareller, lakritskritor, salta fiskar tillsammans med chokladpuffar och chokladkrisp.

Malaco Choco Crunchy är en blandning av chokladfavoriter såsom chokladdragerade jordnötter, krispiga chokladkulor, chokladpuffar och krispiga chokladbollar.

Malaco Choco Candy är kanske den mest innovativa blandningen med chokladdoppade vingummin och saltlakrits tillsammans med färglada chokladjordnötter och chokladkrisp.


Med posten kom deras nya godisblandningar till mig och godissugen som är ofta är öppnade jag min påse med Malaco Choco Favourite. Det var inte mycket som kom ut ur påsen. Men visst, det står faktiskt att det är 140 g och det tvivlar jag inte på. Lite skumsvampar, många salta fiskar, några skolkritor, några typiska gott&blandat bitar och så nyheterna.. några rispuffar med choklad. Ganska smaklös choklad dessutom. Vaddå choco favourite? Kan vara jag som missförstod allt, men jag trodde det skulle vara mer choklad.

Malaco Choco Candy innehöll betydligt mer choklad, men helt ärligt, det var inte speciellt gott. Slisktigt sött och inte speciellt god choklad.

Så tyvärr blir mitt omdömme, lämna påsarna i butiken. Är det någon som redan hunnit att köpa och testa? Vad tyckte ni? Har jag rätt eller fel?

Kommentarer

Linda - Cupcakefluffan skrev 2011-02-23 klockan 09:31

Kommer nog testa Malaco Choco Crunchy , de andra hoppar jag nog över och chokladdoppade vingummin är inte riktigt min grej,

Martina skrev 2011-02-23 klockan 13:23

Om det är så lite i så är det nog bättre att köpa de i lösvikt. Älskar salta fiskar!

malin skrev 2011-02-23 klockan 20:38

har inte testat favourite bara candy för det var så udda smaker och chokladdoppade vingummin var jag sugen på då jag inte gillar vingummin. fantastiskt gott älskar all choklad och vill bara ha mer! definitivt en favorit i gott och blandat familjen

Lämna en kommentar
Reklam: