Magnum Mini Irish Cream & Limoncello


Pressbild från GB Glace

Jag är ingen Magnumglassälskare i vanliga fall då jag tycker att glassarna är på tok för stora och mäktiga. Sprang förbi dessa 6-pack på ICA när jag var och handlade och de sålde dem för 20kr vilket jag tyckte var ett bra pris så jag slog till.

Såväl Irish Cream som Limoncello lätt himla gott. Med facit i hand så var Irish Cream-varianten inte så god. Den gick att äta, men inget jag kommer köpa igen. Limoncellovarianten kändes frisk och en smak jag gärna skulle äta igen. Den är dock rätt söt, men då glassen är liten så gör inte det något. Det fungerar bra i proportion till storleken och sötman.

Storleksmässigt är dessa Magnumglassar helt klart att föredra när jag ska bjuda min 3-åriga dotter på glass i jämförelse med den vanliga Magnumglassen som är på tok för stor.

Det finns flera varianter av Magnum men jag är och förbli inte ett fan av Magnumglassarna, föredrar helt enkelt att äta min glass i en skål alternativt mjukglass.

Någon annan som har provat den här som var en nyhet eller Pistacchio och Gianduia som var den andra varianten bland produktnyheterna?

Kommentarer

Per Mörk (Mörk o Mat) skrev 2012-05-15 klockan 22:01

Godaste Magnumglassen alla kategorier var Ego som kom 1998.Gräddvaniljglass med skogsbärsorbet doppad i mjölkchoklad med amaretti- och mandelbitar. Fanns tyvärr bara två säsonger...

Maria skrev 2012-05-15 klockan 22:07

Per Mörk: Det ringer någon svag klockan, känner igen det där med skogsbärsgrejen. Den var väldigt god vill jag minnas. Undrar varför den försvann?

Linnea skrev 2012-05-17 klockan 16:32

Domär åt jag förra helgen, tycker dom är supergoda, men godast är ändå double caramel. Mmm, den är ljuvlig! :)

Lämna en kommentar
Reklam: