Magic Natural Energy

Jag fick ett erbjudande om att provsmaka en ny energidryck. Jag dricker i vanliga fall inte energidrycker och är inte heller speciellt positiv till dem, men det var något i beskrivningen av den här som gjorde att jag trots allt gärna ville testa.

Magic är en naturlig energidryck som framställs av naturliga råvaror. Drycken är pastöriserad och baserad på naturliga ingredienser. Magic är helt fri från smakförstärkare, färgämnen och konserveringsmedel. Smak och färg kommer istället från frukt och bär. De verksamma ämnena i Magic är koffein, guarana och ginseng.
Källa: Pressutskick 110426

Den innehåller alltså inte så mycket märkliga saker som de här dryckerna vanliga fall gör.

Enligt pressutskicket fungerar drycken såhär:

1. Inom 5 min går socker och fruktos ut i kroppen och ger en snabb energikick.
2. Efter 30 min till 1 timme gör koffein och guarana sig tillkänna och verkar i 4 timmar.
3. Ginseng börjar verka efter ca 1 timme och verka upp till 6 tim.

Burkarna finns till försäljning i vanliga butiker medan de snygga glasflaskorna främst kommer att finnas på caféer och restauranger till ett pris av ca 30 kr.

Millans kommentar: Jag är som sagt ingen stor konsument av energidrycker, men detta var gott och friskt. Tycker att den påminner lite i smak om Ginger ale. Skulle kunna tänka mig att dricka detta igen.

Kommentarer

Linda - Cupcakefluffan skrev 2011-05-06 klockan 21:27

Dricker aldrig energidrycker, sambon gör det dock varje dag, kan allt tänka mig att testa drycken,svarade precis på ett mail från dom om att få testa just Magic, kul att få läsa vad du tyckte om den. Magic drack jag för tokmånga år sedan då energidrycker precis började dyka upp i Sverige. Ja för den hete väl så då?

Lämna en kommentar
Reklam: