Londontips?

London

Bilden ovan är från när vi var i London 2004 då vi var där och firade svärmors födelsedag. Sedan dess har vi bara mellanlandat på Heathrow x-antal gånger när vi har flugit till Florida.

Men nu är det dags för ett nytt besök, dotterns första besök och vår första cityresa utan barnvagn. Hon fyller fem år under tiden vi är där och barnvagnen har vi inte använt i princip sedan förra sommaren när vi var i Florida och det var inte många gånger vi hade med den ut då heller. Mest stod den i lägenheten och tog upp en massa plats.

Så tips mottages tacksamt vad vi bör se och göra när vi är London. Vi anländer först framåt kvällen så den dagen räknar jag inte alls. Så allt som allt har vi ungefär två och en halv dag att fördriva i London. Vad får vi absolut inte missa? Vart ska vi gå och äta?

Kommentarer

Amanda skrev 2014-04-01 klockan 18:58

Ta en fika på Peggy Porschen! :) Världens sötaste fik med världens gulligaste cupcakes. Dessutom helt överkomliga priser. Ligger i närheten av Victoria Station om jag minns rätt.

Veronica skrev 2014-04-03 klockan 01:05

Daunt Books ska vara en av världens bästa bokaffärer, så den skulle jag inte missa vid ett besök i London. När det gäller mat så brukar sambon och jag konsultera TripAdvisor när vi är ute och reser, och det funkar rätt bra, det känns som en bra kvalitetssäkring och den är ständigt uppdaterad.

Lämna en kommentar
Reklam: