Ljummen pastasallad med skinka och feta

Passade på att rensa kylskåpet på lite rester och fick ihop den här pastasalladen. Enkelt och gott även dagen efter i lunchlådan.

400 g pasta

1/2 röd paprika
1 bit purjolök (ca 15 cm)
1 bit squash (ca 10 cm)
1 bit aubergine (ca 10 cm)
1 burk champinjoner (eller några färska)
1 tsk olja
salt
peppar

40 g ruccola
1 paket skinkskivor (ca 10 st)
100 g fetaost

Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen.

Skär grönsakerna i mindre bitar.

Bryn squash, aubergine och purjolök hastigt i olja. När purjolöken precis börjar mjukna, lägg i paprikan och låt steka 1 minut till.

Skär feta i bitar. Strimla skinkan. Blanda försiktigt ihop alla ingredienserna med pastan. Smaka av med salt och peppar.

Kommentarer

Kalasgott skrev 2009-03-18 klockan 22:03

Åh pastasallad, det var längesen! Nu blev jag allt sugen!

Lämna en kommentar




*