Little Japan Sushi

Sofie och jag fortsätter att äta oss igenom middagsutbudet av sushi i Malmö. Turen den här gången hade kommit till det nya stället på food courten, Entré.

sushi

Detta var verkligen den sämsta sushin någon av oss någonsin ätit.
Det enda som var någorlunda bra är väl priset, 85 kr för 11 bitar. Vilket var det det mesta som gick att beställa in. Misosoppa ingår i alla menyer (7, 9 eller 11 bitar). Ingen sjögrässallad eller liknande fanns. Alla sushirullarna hade legat förlänge i kylen och var iskalla. En av dem var fylld med en riktigt rälig majonnäsdressingliknande gegga. Räkorna var missfärgade av att ha legat i evigheter på riskudden (med vasabi under sig) så att det gröna trängt igenom räkorna. Riset var fullständigt smaklöst. Nä, det här var verkligen under all kritik!

Ät inte sushi här.

Little Japan
Östra Förstadsgatan 34
212 12 Malmö

Kommentarer

Cecilia/Fin_Honey/Misspyssel skrev 2009-10-18 klockan 15:18

Usch gud vad tråkigt med sådana matställen har också råkat ut för ett sådant sushi ställe.. Urk säger jag bara att de änns får sälja det till folk. Men bättre lycka nästa gång :D

Sofie skrev 2009-10-27 klockan 23:11

Det där plastgräset ser misstänksamt likadant ut, som det som brukar finnas med i take-away-sushin som finns i kyldiskarna och som har väldigt lång hållbarhet (och därmed också kvalitetsförsämring) för att vara sushi. Görs sushin på plats, tro?

Millan skrev 2009-10-28 klockan 09:05

Sofie: Bra fråga. Där står en snubbe och låssasbygger iaf..

Milla skrev 2009-10-29 klockan 21:22

Har ätit där också. Blev väldigt besviken! Första gången jag kommenterar här men har följt bloggen i över 1 år, tack för en helt underbar matblogg! Och jag uppskattar verkligen sushi inläggen då jag också älskar sushi ;-) Kram!

Lämna en kommentar
Reklam: