Lite tunt med inlägg från mig…

… men vad jag trodde var halsfluss omgång nummer två sedan jul visade sig vara lunginflammation i stället. Orken är därmed inte på topp och inte heller matlusten. Jag hostar lite för mycket för att vara sugen på att äta något.

Tänkte dock höra med er om ni skulle vara intresserade av att vi publicerar veckomatsedlar här framöver?

Vi kör ett försök här hemma och skriver numera veckomatsedel då vi båda jobbar heltid och sen har en liten på 1 år och 9 månader. Tiden räcker liksom inte till så här gäller det att planera i förväg. En förskriven matsedel är egentligen inte riktigt min grej då jag allt som oftast lagar mat och äter mat baserad på lust och längtan efter något specifikt. Tänk er då att jag i förväg, minst en vecka redan har bestämt vad vi ska äta…

Förvånansvärt nog har det fungerat ganska smärtfritt.

Så min fråga till er, är det något ni skulle vara intresserade av att vi börjar publicera här? Kan inte lova att det kommer en veckomatsedel precis varje vecka, men jag ska göra ett försök i en period i alla fall tänkte jag.

Så vad säger ni?

Kommentarer

Tiggy skrev 2011-01-25 klockan 15:07

Låter mycket intressant! Krya på dig, lunginflammation är hemskt drygt.

Millan skrev 2011-01-25 klockan 15:28

Och jag förstår inte hur du klarat dig så länge utan att veckoplanera! Här planeras det ofta flera veckor åt gången, dock inte helgens mat. Annars hade vi aldrig fått ihop veckans schema.

Ellinor skrev 2011-01-25 klockan 17:15

Ja, ju fler inspirerande veckomatsedlar desto bättre. Själv gör jag veckomatsedlar sedan länge, det är så smidigt (och det händer i stort sett aldrig att jag klockan 17.15 tycker att det vore bättre att äta något annat som jag är mer sugen på ;)

Linda - Cupcakefluffan skrev 2011-01-25 klockan 19:58

Oj då, du får ta och krya på dig och givetvis vill vi ha veckomatsedlar, toppen om ni ville lägga in det så jag kan få lite inspiration, måste bli annat än tacos och köttfärssås i det här huset :-)

Katarina skrev 2011-01-25 klockan 21:12

Jo, matsedlar är inspirerande. Har börjat med det själv fast från början var det svårt, tycker precis som du, man vet ju inte vad man är sugen på.

Lämna en kommentar
Reklam: