Lindt – Chili

Boken Chocolat av Joanne Harris handlar om Vianne som kommer med sin dotter till en liten fransk småstad där hon öppnar en chokladbutik. Folket runt omkring är skeptiska men faller snart för den härliga chokladen. Boken blev senare film, regisserad av Lasse Hallström, och det var väl ungefär då som alla fick upp ögonen för kombinationen choklad och chili.

Choklad

Själv tycker jag inte alls om kombinationen. Trots att jag testat både Lindts variant och den lyxigare varianten från Peter Beier Chokolade, så tycker jag inte om det. Chilin är stark och eftersmaken är mer chili än choklad. Nä, den här följer inte med hem till mig fler gånger!

Kommentarer

Berith skrev 2007-09-22 klockan 15:53

På tal om starka smaker så blev jag i dag bjuden på räksallad med chilipreparerade räkor. Det var ingenting som föll mig i smaken. Varför förstöra så goda räkor.

Caroline skrev 2007-10-07 klockan 11:52

Nä du det låter inte som nåt för mig heller.... samma som med coca cola smaksatt med chili?? Nu dricker jag iofs inte coca cola heller längre (det är koffeinet i både kaffet o cocan) men det var verkligen inte gott. Även likandant när dom smaksatte coca colan med vanilj. FY F*****N säger jag bara vad äckligt det var!!!

Lämna en kommentar
Reklam: