Lilla Torget, Borås

Lilla Torget är en uteservering som är en del av restaurangen Thai Silk i Borås.

Uteserveringen är populär en solig sommarkväll. Denna sommar har det väl inte varit fullt så mycket folk, kanske beroende på att det har regnat mer eller mindre konstant sedan i mitten på juni.

Deras uteservering har en grillinspirerad meny, men även satay och lite andra asieninspirerade rätter.

Deras vitlöksbröd serveras med en vitlöks- och örtdip. Knappast nyttigt men ack så gott!

Vitlöksbröd

Kycklingspett

Deras grillade kycklingfilé serverades med potatisklyftor [typ Felix halvfabrikat], sallad, en honungsmelonbit och vitlökssås.

Kycklingen var förhållandevis torr och ganska smaklös vid vårt senaste besök. Potatisklyftor á la halvfabrikat får alltid tummen ner av mig, de blir så mjöliga och faller inte mig i smaken alls. Det var enormt mycket kyckling, jag hade gärna bytt ut en halv kycklingfilé mot lite mera melon. Melon var för övrigt alldeles perfekt mogen och smakade gudomligt gott.

Chicken Satay
Chicken Satay, en lagom portion till en karl. Smakade som det skulle göra, med andra ord klart godkänt.

Något som får tummen ner är annars om du beställer in isvatten och sen ber om påfyllning så försvinner ditt glas och du får in ett nytt glas, som de även debiterar dig för! Jag uppskattar inte att betala 14 kr för två glas isvatten!

Detta är inte ett ställe man går till för den fenomenalt goda maten utan för att det är ett mysigt ställe att sitta på en solig och varm sommarkväll samt deras goda vitlöksbröd! ;-)

Lämna en kommentar
Reklam: