Leilas Country Living

Och så var det dags för Leila att ge sig in på ännu en ny marknad. Vi har tidigare sett hennes otroligt härliga kokböcker i butiken och kunnat följa henne på tv. Men nu är det dags att ta klivet in i tidningshyllan med en helt egen tidning. Frågan är bara, kan hon fylla ut en hel tidning?

Som den Leila-fantast jag är var jag tvungen att få tag i ett exemplar av tidningen.

Layouten känns fräsch och fin men jag undrar direkt varför så många rubriker är på engelska. Varför liksom?

Tidningen innehåller bland annat “guide for a desperate housewife” som är lite tips och trix i stil med:
Behöver rucolan piggas upp? Lägg den i en skål med isvatten en stund före servering så får den nytt liv.

Tidningen innehåller även Pyssel & trix där det gamla hederliga “klä konserbrukar med tapeter”-knepet finns med.

Leila bjuder på rundvandring i ett av sina kök (vilket genast får mig att undra hur många hon har).

Bästa reportagen i tidningen tycker jag är “Spice up your life” och “Blommor och bin = honung”. Spice up your life handlar om förslag på kryddväxter att odla och vad man kan ha dem till. Honungsreportaget handlar just om bin och hur det blir honung.

Sämst är väl att jag väntade mig något helt annat. Jag trodde att tidningen skulle vara fylld med recept, men vilken veckotidning som helst har fler recept än denna. Så köp inte tidningen i tron att du ska få dregla över Leilas läckra recept, utan köp tidningen om du vill ha inredningstips i “country living”-stil.

Tidningar kostar 49:50 och finns i de flesta välsorterade tidningshyllor.

Du kan även beställa via http://www.leilascountryliving.se där det just nu är specialpris på den.

Kommentarer

åsa skrev 2009-03-24 klockan 09:13

man blir ju sugen på att köpa tidningen när man ser framsidan... men vad tråkigt att den inte innehåller så mycket recept, det ju liksom det som är leilas grej.

Maria skrev 2009-03-24 klockan 09:21

Vad tusan, jag tackade ju "ja" till ett erbjudande om de två första numren till specialpris, men inte tusan har tidningen hittat hem till min brevlådan än. Vad besviken jag blir! Låter dessutom som en tidning som jag kommer bläddra igenom ganska snabbt och sen inte förnya min prenumeration på. Attans, jag som hade hoppats på lite mera Leilarecept helt enkelt. :o(

Carro skrev 2009-03-24 klockan 10:35

Nej, vad trist ! Jag hade förväntat mig att det skulle vara mycket recept och fina matbilder .. Då duger lika gärna Allers & Hemmets för mig ;) Sen internet och de hederliga kokböckerna :) Hoppas du får en bra dag

Carro skrev 2009-03-24 klockan 10:36

Kommentaren var iaf från mig :)

Anna skrev 2009-03-24 klockan 18:58

men det är ju just detta som är grejen med Leila; hon tycker väl att hon har blivit så "stor" och Leila med hela svenska folket att hon kan fylla en hel tidning och att den ska sälja också. Inte så smart att ge sig in i tidningsbranschen när väletablerade tidningar har tappat jättemycket i försäljning. Jag har dessutom tröttnat på hennes stil som jag tycker har ändrats enormt mycket från det att hon började i tv tills nu. Det känns så vansinnigt krystat och piffat allt hon gör, inget naturligt alls. Och angående de saknade recepten i tidningen; hon vill väl att folk ska köpa hennes kokböcker istället?

Lämna en kommentar
Reklam: