Las Moras grönare högtider

Jag kan idag mycket stolt berätta att jag är en av de fem bloggare som under året ska ha ett samarbete ihop med vinet Las Moras och sajten kokaihop.se. Iden går ut på att vi tillsammans med kokaihops läsare ska ta fram en receptserie på temat “grönare högtider” som kopplas till vinet. Det hela kommer att resulterat i en receptbok med namnet “Las Moras grönare högtider”.

grönare högtider med lasmoras

De senaste dagarna har Chrisse och jag provlagat och försökt komma fram till tre bra rätter som passar ihop med vinet. Dessa kommer vi att presentera lite längre fram.

om vinet Las Moras
Las Moras är ett vin och varumärke med ursprung i Argentina. Las Moras finns både som rött och vitt vin, i bag-in-box och på flaska. Utmärkande för produktserien är ett vitt vin som lanserades i höstas, Las Moras Chardonnay PET, som är ett vin som är KRAV-märkt. Detta vin är inte bara ett bättre miljöval, utan har även fått mycket goda recensioner från landets vinkritiker.
Läs mer om vinet här: http://www.systembolaget.se/16018

De andra matbloggarna som deltar i projektet är:
http://blogg.alltommat.se/lyxlagat/
http://www.matochodla.blogspot.se/
http://www.matmedvanner.se/
http://www.smaskens.nu/

lasmoras_stor

Håll utkik i bloggarna under veckan för att se de första recepten från oss på temat påsk. Under vecka 13 startar sen tävlingen på kokaihop.se, där du kan vara med och tävla om att få vara med i receptboken!

Kommentarer

Maja skrev 2013-03-17 klockan 10:20

Så roligt!

Berith skrev 2013-03-17 klockan 11:49

Grattis! Det skall bli spännande att följa ert samarbete.

Marie skrev 2013-03-19 klockan 14:04

Åh, vad roligt! Grattis. Vilken ära.

Lämna en kommentar
Reklam: