Meze

Här kommer en liten rapport från Cypern där jag just varit på konferens :) Vädret var/är underbart med runt 20 grader och sol.

Jag bodde på Crown Resorts i Larnaca, Henipa. Ett fräscht och bra hotell som serverar rikliga bufféluncher (fotot här nedanför).

Lunchbuffe

Vi har varit ute och ätit två kvällar och båda kvällarna blev det Meze, “medelhavsmat”. Kyparna kommer springande med rätt efter rätt och det finns hela tiden något som passar alla. Första kvällen åt vi på “The Black Turtle”, som ligger inne i Lanarca. Väldigt god mat till ett bra pris.

Meze

Fotona blir dock inte de bästa, för man har ju bara lite åt gången på tallriken :)

Passade även på att pröva den Cypriotiska ölen – Keo.

öl

Enligt lappen på flaskan har det vunnit pris för bästa ölet men det förstår jag inte riktigt. Ölen går självklart att dricka, men är faktiskt ganska blaskigt.

Meze

Detta fotot är från den andra restaurangen vi var och åt på. Tyvärr är jag halvt senil och kan verkligen inte komma på vad stället hette. Men Meze finns på flera ställen. Och det här med alla smårätterna är verkligen en bra ide, för alla hittar något de tycker om.

hjärna

Sen finns det givetvis en hel del jag inte ens ville smaka. Vad sägs om lite fint förpackad hjärna (bilden här ovanför)? Eller kanske lite kokt grishuvud?

Återkommer med foton från marknaden sen :)

Kommentarer

Catty skrev 2008-03-19 klockan 09:19

fan vad nasty med hjärna. bläh.

Millan skrev 2008-03-21 klockan 15:01

Catty: *skrattar* Precis min tanke. Det gick verkligen inte att testa när jag visste vad det var.

Caroline skrev 2008-04-19 klockan 00:34

Hjärna och grishuvud??? Fy faanken... ja det skule inte jag heller smakat... aldrig. Inte ens om jag fick 1 miljon.... tror jag iaf... hmm.... njaeee... =)

Lämna en kommentar
Reklam: