Lallerstedts Parmesansås

Så har Erik Lallerstedt kommit ut med en ny sås. Jag ska erkänna att hans såser ofta är räddningen när vi själva inte orkar göra något, så en Parmesansås lät lockande.

lallerstedts parmesansås

* Ugnsbakade potatis och morötter
* Smörbakade rödbetor
* Smörstekta sugarsnaps med persilja
* Fläskfilé stekt i smör och kryddad med italiensk örtblandning

lallerstedts parmesansås

Eriks Parmesansås är gjord på äkta parmesanost från trakterna kring Parma i norra Italien. Tillsammans med rapsolja från svenska gårdar

Testa till exempel till kalvkött, pasta, kyckling eller halstrad lax så kommer du förstå vad Erik menar.
Källa: erikssaser.se

Millans kommentar: Med små små “klumpar” av parmesan i såsen så lyckas de få mig att på riktigt tro att det faktiskt finns parmesan i. Såsen är rund och god i smaken och jag är ganska övertygad om att den lär hamna hemma hos oss fler gånger.

Lämna en kommentar




*