Lady Grey och Rosa bandet

Butikerna svämmar över av produkter där du skänker allt från några ören till större belopp när du köper speciella saker. Jag kan väl tycka att det hela blir lite lätt hysteriskt, men någonstans hugger det till av saknad och handen går mot de där produkterna iaf. Jag kan inte få tillbaka det jag saknar, men kanske att någon annan kan räddas.

Vill du inte köpa en massa produkter går det utmärkt att skänka pengar direkt till rosa bandet eller cancerfonden:

http://www.cancerfonden.se/rosabandet
http://www.cancerfonden.se/

Men, ska du nu köpa några av de här sakerna så skulle jag vilja rekommendera teet Lady Grey. Det är Twinings som för andra året i rad stödjer rosa bandet. 2,50 kr går till Cancerfonden och Rosa Bandet.

Att teet dessutom är gott gör enbart detta till en bra affär. För dig som inte smakat Lady Grey tidigare är det som en mildare variant av vanligt Earl Grey men även med smak av apelsin, citron och blåklint.

Kommentarer

Helena Ljunggren skrev 2011-10-13 klockan 22:10

Ett te som jag helt klart måste leta reda på nästa gång jag handlar. Måste testa! :)

Lämna en kommentar
Reklam: