Kycklingsås till pasta

3-4 portioner

Ingredienser:
3-4 kycklingfiléer
2 paket Kelda örtkryddad sås
250 gr färska champinjoner
1-2 gula lökar
1-2 vitlöksklyftor
1 påse färsk babyspenat (70 gr)
salt, peppar

+ valfri pasta

Gör så här:
1. Strimla kycklingfiléerna och bryn dem i lite smör, salta och peppra. Lägg åt sidan.
2. Hacka löken och fräs den mjuk i lite smör. Lägg åt sidan.
3. Dela champinjonerna i kvartar, bryn dem i lite smör och blanda i den finhackade vitlöken. Stek vidare utan att bränna vid vitlöken!
4. Blanda samman lök, svamp och kycklingfilén. Häll i såsen och låt alltsammans koka samman på svag värme. Under tiden kokar du pastan.
5. När det återstår 1 min av koktiden på pastan så vänder du ner den sköljda spenaten och låter den precis bli varm med resten av såsen.
6. Serveras med fördel med lite nyriven parmesanost på toppen.

Smaklig måltid!

Lämna en kommentar




*