Kycklingmacka med chutney, grantäpple och brieost

Idag blev det en variant av den här mackan till lunch.
Gillar lite matigare smörgåsar och idag passade det bra att göra en sådan till lunch då jag hade lite överbliven grillad kycklingfilé i kylskåpet sedan en tidigare middag.
Till en rejäl macka:
1 st Rund och God (mörkt bröd från Fazer)
1 liten grillad kycklingfilé
Mâchesallad
Brieost
Philadelphiaost
Chutney
Granatäppelkärnor
Marias kommentar:
Det här blev en gigantisk macka och det knappt att jag fick i mig hela mackan. Om det är en lättare lunch eller bara lite tilltugg så skulle jag säga att det här räcker till två personer.
Det går givetvis att bygga mackan med vilket bröd man än gillar, men jag föredrar ett mörkt bröd. Godast är det med hemkokt vinbärschutney men någon sådan fanns inte idag så det fick blir köpt Mangochutney och det gick bra det också.
Reklam:
Skrivet av
Kom igång och baka med surdeg! Recept och tydliga bilder.
Receptsamling för slow cooker/crock pot
Receptsamling stekhäll och muurikka
Allt du behöver veta om att laga pizza! Recept, inspiration och tips.
Recept och inspiration till Thermomix
Recept med gröna sköna ärtor
Squash/Zucchini-recept
Recept med pumpor
Recept med värmande soppor
Grytrecept
Fisk & skaldjursrecept
Karins favoritmornar - vårt favoritbröd!
Tunnbrödsspecial - den perfekta picknickmaten!

Lämna en kommentar