KRAV-märkt vatten

Idag tänkte jag göra reklam för ett KRAV-märkt vatten jag fått smaka och föll pladask för. Det ekologiska med vattnet är dess aromer, som är KRAV-märkta. Flaskan är riktigt snygg och vattnet perfekt lagom “bubbligt”.

Pressbild från www.malmbergoriginal.se, med tillstånd.

Vattnet lanserades i mitten på december med smakerna citron och apelsin. Vattnet kommer främst att finnas på restauranger, hotell, konferensanläggningar och delikatessbutiker.

På Malmbergs hemsida kan man läsa följande om deras vatten:
Vårt vatten är över 5000 år gammalt, närmare bestämt 5245 +- 75 år, d v s det föll som regn 3000 f Kr. Ett vatten som är så gammalt har skyddats mot all negativ miljöpåverkan och är extremt rent. Malmbergs nya smaksatta ekologiska varianter, Citron och Apelsin, speglar på ett bra sätt vattnets renhet, karaktär och goda egenskaper. I jämförelse med många andra smaksatta vatten så har vi tillsatt väldigt lite arom. Allt för att bibehålla den naturligt goda smaken och för att ge en extra dimension till vårt unika vatten. Malmberg förhöjer upplevelsen av såväl vin som mat, men är samtidigt ett vatten med egen karaktär som fungerar väl även på egen hand.

Så, är du ute och ska dricka vatten kan jag varm rekomendera detta!

Kommentarer

Karin W skrev 2009-01-15 klockan 21:37

Det där har jag inte smakat men det kanske inte kommit norrut än heller! En utmärkelse till er hos mig!

Camilla K skrev 2009-01-16 klockan 18:40

Såg även att Vickan på Matplatsen testat de här..och de t.om SER goda ut! Ska absolut testa om jag någon gång får syn på dom! Jag skulle också vilja bli "testperson". Hur tusan lyckades du med det?? ;-) Kram och ha en skön helg!

Lämna en kommentar
Reklam: