Kalles randiga – banansmak

Kalles randiga - banan

Kalles kaviar kom tidigare i höstas ut med en ny kaviar, Kalles randiga med banansmak.

Kalles Randiga Banan. Hälften mildrökt kaviar och hälften krämig färskost smaksatt med bananpuré. En mildare variant av Kalles med en spännande och god kombination mellan sött och salt.

Jag har inte testat själv och känner mig inte direkt manad att göra det heller. Smakkombinationen låter inte särskilt lockande. Tidningen Allt om Mat gav kaviaren en gaffel i omdöme om jag inte minns helt galet. Som någon skrev tidigare i höstas så har Abba verkligen lyckas dra uppmärksamhet till sig i samband med denna produktlansering och fått upp Kalles Kaviar på agendan igen. All publicistet är bra publicitet, eller?

Någon som har vågat sig på att smak denna märkliga smakkombo?

Kommentarer

Tommy skrev 2007-10-30 klockan 00:08

Jag kunde aldrig tänka mig att smaka denna kombination , glömmer inte smaken av ost/kaviar som dom också har även om den kombinationen är god när man fixar det själv. Hungrig som attan, maggen knorrade och där står hon... tjejen som bjuder på provsmakning på ICA, men... hon har ju bara den där kaviaren, smakar av och, inte dumt. Kanske för att jag var hungrig men köper med mig en hem. Gick att äta men inte lika gott när jag inte var kanonhungrig. Ha det /Tommy

anna skrev 2007-11-02 klockan 19:56

Tacka vet jag vanlig, hederlig kaviar. - tant anna ;o)

Lämna en kommentar
Reklam: