Julskinksrulle med senapskräm

Dessa har hängt med sedan 2015 och jag kan inte tänka mig ett glöggmingel utan dessa. De har en strykande åtgång och även om jag gör dubbelsats så tar de alltid slut. Skulle det mot all förmodan bli några bitar över så kan du spara dem i kylen i någon dag. De är riktigt goda på ett grovt bröd till frukost! Det är mitt absoluta favoritpålägg så här i juletid.

Julskinksrulle med senapskräm

Julskinksrulle med senapskräm
ca 20 bitar

300 gr tunna skivor julskinka
200 gr färskost
3 msk Jonnys sötstark senap
0,5-1 dl hackad persilja

Gör så här:
1. Lägg ut en stor bit plastfolie. Lägg skinkskivorna omlott till en rektangel, ca 25×40 cm, på plasten.

2. Blanda färskost, senap och persilja.

3. Bred ut blandningen i ett jämnt lager på skinkskivorna.

4. Rulla ihop skinkan från långsidan så tajt det går med hjälp av plastfolien.

5. Lägg rullen i frysen ca 30 min.

6. Ta bort plastfolien och skär 1-2 cm tjocka skivor med en vass kniv.

7. Servera gärna på en bit kavring eller knäckebröd.

Källa: Coop

Lämna en kommentar




*