Jelly Belly – factory outlet i Fairfield

Jelly Belly som har sin fabrik i Fairfield. Där bjuds du bland annat att delta i en rundvandring för att se hur tillverkningen går till. Tyvärr missade jag precis en rundvandringen och kände inte riktigt att jag hade tid att invänta nästa rundtur.

Fabriken ligger i Fairfield som ligger ca 75 km nordost om San Francisco och det tar ca 1 timme att köra dit med bil. Du passerar Fairfield på väg upp till Vacaville där det finns en stor outlet. Att köra ända hit upp för att besöka Jelly Belly känns som en onödigt lång tripp, i så fall måste du vara väldigt förtjust i Jelly Belly!

Men när jag ändå var där så tittade jag in i butiken och passade på att stanna till vid deras sample bar där det var fritt fram att provsmaka alla olika sorters Jelly Belly som finns.

Det finns 50 officiella smaker, men sedan finns det en mängd olika tillfälliga smaker också vad jag kunde se när jag vandrade runt i butiken.

Själv föll jag för de gröna och gula nyanserna av smakerna, det vill säga äpple, citron, citron lime, ananas, kokos, Piña Colada och sen har jag bestämt för mig att jag även fick med mig några Jelly Bellys hem som smakade 7-up.

Hitta hit:
Adress: 1 Jelly Belly Ln, Fairfield, CA 94533, karta.

Kommentarer

Ingelöf skrev 2009-03-10 klockan 10:15

Ohh, Jelly belly.. *dreglar*

Mian skrev 2009-03-11 klockan 18:50

Uj uj uj så smaskigt. Dessvärre svåra att få tag på i Sverige om man inte bor i storstäderna....eller vill betala 150 kr i frakt...

Cecilia/Fin_Honey/Misspyssel skrev 2009-03-12 klockan 09:12

gapar och dreglar för fullt jag älskar Jelly B, mums gissa om jag vill bo granne med dom en lördag ;)

Chrisse skrev 2009-03-13 klockan 11:11

Ja jag säger då det. dom där amerikanarna

Lämna en kommentar
Reklam: