Italiensk pastasås
Italiensk pastasås
till 3 portioner
2 kycklingfiléer
150 g burksvamp, hela
5 charlottenlökar
2 dl creme fraiche
2 buljongtärningar (knorr) italiensk ört
1/2 msk soya
3-5 dl mjölk
2 msk tomatpuré
2-4 msk maizenaredning (beroende på hur fast man vill ha såsen)
5-7 soltorkade tomater
1 broccoli (500g)
salt
peppar
chilipulver
pasta
Skär kycklingfiléen i bitar och stek.
Skär svampen i halvor. Skär löken i mindre bitar. Lägg tillsammans med kycklingfiléerna i stekpannan.
Häll creme fraichen, buljongtärningarna, soya, mjölk, tomatpuré och maizena i stekpannan. Skär tomaten i mindre bitar/strimlor och lägg i. Låt koka upp.
Bryt ner broccolin i småbuketter och lägg i stekpannan. Låt småputtra tills broccolin blivit mjuk.
Krydda med salt, nymald svartpeppar och chilipulver.
Servera med pasta.
Reklam:
Lämna en kommentar