Inbakad lax

Vi brukar åka över till Danmark och handla ibland. Alltid kul med nya butiker som kan erbjuda saker våra svenska butiker inte har. Vi har många favoritprodukter vi brukar köpa på oss och en av våra favoriter är Rahbek´s Indbagt Vildlaks med spinat i cremet hvidvinssauce. Och en dag så fanns de plötsligt i vår “vanliga” butik också :-)

Inbakad lax kvar i paketen

Enklare än såhär blir det knappt. Värm ugnen till 200 grader, sätt in laxen nästan en timme. Koka lite ris och fixa grönsaker undertiden.

Inbakad vildlax med spenat och vitvinssås
Just nu är det extrapris på dem och paketerna kostar 89 kr i vår närmaste matbutik, som jag inte tänker nämna vid namn. I Danmark kostade de ca 50 dkr.

[Uppdaterat]
22 april 2007
Nu har vi även testat “Indbagt Svinefilet” (fläskfile). Den såg väldigt god ut på paketen men när vi tillagat den och skulle äta insåg vi att den innehöll champinjoner (12%), vilket är jättebra när man är allergisk mot dem.. Men jag överlevde genom att skrapa bort såsen. Vi var iaf rörande överrens om att vi inte tänker köpa den igen. Långt ifrån så god som laxen. Köttet var torrt, dåligt med sås och ganska trist.

Kommentarer

Chris skrev 2007-04-18 klockan 11:49

Den där laxen ser riktigt god ut! En sån paket måste jag försöka hitta i nån butik (och servera utan ärtor)!

Lämna en kommentar
Reklam: