I min brevlåda – Kellogg’s nya Rice Krispies Squares

Lyckad reklam måste vara när jag blir glad av att öppna den.

4 stycken av Kelloggs senaste nyhet mötte mig när jag kom hem idag. Ja, jag vet, det är bara tre på bilden, men en av dem åkte direkt ner i magen på mig :)

I reklamen står det:

Kellogg’s Rice Krispies Squares är en annorlunda sorts chokladbar – på en och samma gång krispigt luftig och segt chewy.

Kellogg’s Rice Krispies Squares Choc Caramel med mjuk kola och rostat ris med knapriga bitar mjölkchoklad. Och för chokladfanatikern har vi tagit fram Kellogg’s Rice Krispies Squares Total Choco som består av chocolate chips och rostat ris som smällts samman med mjölkchoklad för att skapa den totala chokladupplevelsen.

Millans kommentar: Ja, sen kommer vi ju till det här med vad jag tyckte. Reklamkampanjen stordiggar jag. Choklad i brevlådan kan inte annat än att göra mig glad. Men smaken då? Nu är det änsålänge bara Total Choco som hittat ner i min mage. Jag längtar inte efter att få testa den andra sorten. Det här är sött sött sött sött. Kakan är mjuk och kladdig, vilket i sig inte är något fel. Men det blir helt enkelt allt förmycket socker för mig.

Kommentarer

Linda- Cupcakesfluffan skrev 2012-03-16 klockan 20:45

Lite choklad i brevlådan är aldrig fel :-) har aldrig testat någon av deras squares

Lämna en kommentar
Reklam: