Husmorstips – fräsch dill

Börjar dillen se hängig ut? Det hände mig tidigare allt som oftast när jag köpte ett knippe färsk dill att den slokade och såg allmänt hängig ut redan innan jag ens kommit hem från affären med den. Min mamma hade läst ett husmorstips i någon mattidning som vi provade och ta mig tusan om inte dillen repade sig och blev färsch igen.

Det du gör är att sätta dillen i ett glas med varmt vatten och sedan trär du en plastpåse över. Vips så reser sig dillen upp och håller sig fräsch. Bytt bara ut vattnet med jämna mellanrum så fortsätter sig dillen att hålla sig fräsch. Himla smart tips om du frågar mig. :o)

Kommentarer

Tomas skrev 2016-03-12 klockan 14:25

Tack för tipset! Googlade på det och hittade det här blogginlägget, åtta år gammalt. Tipset funkar hur bra som helst! :) //Tomas

Lämna en kommentar
Reklam: