Hafi citron och mandarinmarmelad + utflyktstips i sommar utanför Halmstad

Hafi marmelad

När jag var på GastroNord tidigare i våras så fick jag möjlighet att prata med ägarna till Hafi som är ett Halländskt familjeföretag som sysslar med att tillverka bl.a. sylt, marmelad och saft. Jag fick möjligheten att provsmaka flera av deras produkter och bl.a så fick deras citron- och mandarinmarmelad följa med hem. Det är en frisk och fräsch smak och jag gillar verkligen denna.

Under sommaren kan du även besöka Särdals Kvarn som har Hafis utbut samt serverar en fika och lättare rättare. Det ligger ca 20 min nordväst om Halmstad.
Adress:
Särdals Kvarn
305 70 Haverdal

Telefon butik: 035-520 29
Telefon café: 035-519 05

Annars hittar du Hafis produkter i framför allt olika delikatessbutiker eller te och kaffehandlare. Hittar du en burk så tycker jag du ska prova!

Marias kommentar: Jag hoppas jag har vägarna förbi Halmstad i sommar så att vi kan svänga förbi och besöka Särdalskvarn så jag kan bunkra lite mer av Hafis produkter. Gillar hur de arbetar med råvarorna och hur de har sitt fadderprojekt i Bosnien där de tar sina hallon ifrån t.ex.

Lämna en kommentar
Reklam: