Häagen-Dazs Mint Leaves & Chocolate
Häagen-Dazs har gjort det igen, kommit med ännu en glass jag inte kan låta bli. Denna gång är det en gräddglass med färska myntablad och chokladbitar.

De färska myntabladen märkte jag inte mycket av, men visst fanns det några blad. Glassen smakar som after eight och jag njuter av varenda tugga som smälter i munnen på mig.
Till sommaren, när mina egna myntabuskar vuxit till sig ska jag knycka iden och hacka ner blad i den hemmagjorda vaniljglassen. Kanske en anledning att få köpa en planta chokladmynta..
Men fram tills dess fortsätter jag gärna att njuta av Häagen-Dazs variant.
Kommentarer
Mårtenssons kök skrev 2012-05-04 klockan 16:11
Vi har också provat denna skapelse och var faktiskt lite oense om den... Men gladast över det var Håkan som fick njuta av hela burken själv:)
Linnea skrev 2012-05-04 klockan 16:36
Vart hittar du alla nyheter?! :o Superkul med nyheter ju!
Reklam:
Skrivet av
Kom igång och baka med surdeg! Recept och tydliga bilder.
Receptsamling för slow cooker/crock pot
Receptsamling stekhäll och muurikka
Allt du behöver veta om att laga pizza! Recept, inspiration och tips.
Recept och inspiration till Thermomix
Recept med gröna sköna ärtor
Squash/Zucchini-recept
Recept med pumpor
Recept med värmande soppor
Grytrecept
Fisk & skaldjursrecept
Karins favoritmornar - vårt favoritbröd!
Tunnbrödsspecial - den perfekta picknickmaten!

Lämna en kommentar