Häagen-Dazs ice cream smoothie

Under våren lanserar Häagen-Dazs nyheten ice cream smoothie och jag har glädjande nog fått provsmaka.

Smoothien består av fruktsorbet kombinderad med gräddglass och finns i smakerna Raspberry & Summerberries och Mango & Apricot. Först lite information från pressmaterialet och sedan min kommentar..


pressfoto publicerat med tillstånd

I pressmaterialet läser jag: I Raspberry & Summerberries förenas lyxig fruktsorbet av mixade bär och hallon med krämig gräddglass med smak från björnbär, jordgubbar, hallon och blåbär. En underbar ice cream smoothie som hyllar den svenska sommaren.

Mango & Apricot är ett underbart möte mellan lyxig mangosorbet och mjuk aprikosglass fylld med delikata bitar av aprikos. Tillsammans skapar de en frestande ice cream smoothie fylld av fantastiska smaker.

Häagen-Dazs ice cream smoothie är – liksom alla Häagen-Dazs produkter – skapad för att uppnå den optimala smakupplevelsen. Hemligheten ligger i det minutiösa hantverket. Hjärtat i Häagen-Dazs glassrecept är färsk grädde, färska äggulor, skummjölk och socker.

Häagen-Dazs utesluter konstgjorda färg- och smakämnen, konserveringsmedel och stabilisatorer. Vid tillverkningen tillförs ingen onödig luft. Den låga lufthalten och de renaste och finaste ingredienserna ger produkten dess oslagbart krämiga och utmärkande konsistens och smak, som varar länge.

Wow vilken glass säger jag! Raspberry & Summerberries är en av de godaste glassarna jag testat (ja, bortsett från de hemmagjorda). Den kommer att köpas hem måånga gånger i sommar kan jag lova. Och nu är jag riktigt nyfiken på den andra smaken med Mango.

Kommentarer

Berith skrev 2009-04-13 klockan 09:05

Jag har fått smaka på Rasberryglassen och kan bara instämma med att den är otroligt god. Det är en glass jag säkert kommer att köpa när den finns i butiken.

åsa - hello sugar skrev 2009-04-13 klockan 12:23

gud vad gott det lät! jag älskar deras sorbet sorter och ice cream smoothie låter ju bara underbart! :)

Love for Food skrev 2009-04-14 klockan 18:03

Ja det låter verkligen jättegott, men jag tror iof inte att de har gjort någon glass som INTE har varit god :P

Anna skrev 2009-04-17 klockan 21:17

Å hjälp vilken glass! Den här är ett måste.

Maria skrev 2011-07-19 klockan 08:53

Raspberry & Summerberries har jag smakat nu och gisses så god den var!

Lämna en kommentar
Reklam: