Häagen-Dazs Crème Brulée

Hipp hipp hurra för Sverige! Ja, eller vad man nu ska säga. Jag var i Oslo och firade 17 maj och firandet här i sverige når inte riktigt upp till det ;)

Hur som helst, fira kan man alltid göra. Här blev det lite lyxig dessert från Häagen-Dazs.

Det är Häagen-Dazs senaste nyhet “Secret Sensations”. Finns i två smaker, Chokladfondant och Crème Brulée. Den förstnämnda med en kärna av flytande choklad och den andra med en kärna av karamell.

Millans kommentar: Först skrattade jag när jag plockade upp de små 100 ml stora förpackningarna. De kändes verkligen futtiga, men efter att ha smakat kan jag konstatera att de är perfekta i storlek. För varken jag eller Chrisse var sugna på mer när vi ätit upp dem. Vi valde att smaka Creme Brulee som var en krämig och god glass med små bitar av karamell i. För min del hade det kunnat stanna där, glassen är som vanligt verkligen god. Den flytade kärnan av karamellsås blev helt enkelt bara för sött för min del. Priset ligger på ca 35 kr för dessa två. Då betalar jag hellre lite till och får de lyxiga halvlitersförpackningarna.

Kommentarer

Vikki skrev 2012-06-27 klockan 15:12

Åh, min favoritglasstillverkare! Var finns dessa att köpa? Älskat man crème brulee måste man ju prova:)

Lämna en kommentar
Reklam: