Graffiti Café

Igår var jag ute och lunchade på Graffiti Café. Den här kedjan finns (tror jag) över södra Sverige och deras specialite är bakad potatis. Den här gången valde jag en stor bakad potatis. Om man väljer en liten potatis blir det 10 kr billigare.

Bakadpotatis med räkor o stenbitsrom
Räkor och Stenbitsrom 60 kr
Liten lingondricka 14 kr

Bakadpotatis med räkor och dressing
Räkor och dressing 57 kr

Det är inte första gången jag besöker stället, men varje gång säger jag samma sak. Det här är för dyrt! Det är gott och det ser jäkligt gott ut. Men jag blir inte mätt. Och det måste ju ändå vara meningen med lunchen, att jag för 74 kr ska bli tillräckligt mätt för att klara mig under eftermiddagen.

Kommentarer

Maria skrev 2007-07-04 klockan 09:44

Mätt är väl en förutsättning när man äter lunch. Trist! Antar att det är gott om man gillar skaldjur! Det ser färscht ut iaf! :o)

Caroline skrev 2007-07-13 klockan 14:36

Håller helt och hållet med dig om Graffiti Café! Bor själv i Malmö och har varit där ett antal ggr och jag gillar väl oxå deras mat men som sagt... man kan ju knappast anklaga dom för att vara generösa =) Så det stället går jag inte gärna till... MEN... då ska jag tipsa dig om ett superställe här i Limhamn (bor i Limhamn hehe) som heter Lieto!!! För 44 kr får du HUR mkt pastasallad som helst. Du kan nog välja baguett eller potatis oxå tror jag och dom har olika fyllningar! Tzatsikin o skagenröran kan jag VARMT rekommendera! Man kan antingen äta där eller ta med. Jag brukar ta med! Man får SKITMKT mat + en brödbit + smör. 44 kr. Jag tycker det är döbilligt. Jag älskar mat o kan äta mkt men jag orkar aldrig äta upp allt så det är perfekt att ha till dagen efter oxå! Prova det! Du kommer nog inte ångra dig! (Hoppas jag hehe) Sen är det väl kanske oxå lite som det är med alla andra ställen att det beror på vem som står i kassan och häller upp maten för jag vet att syrran tyckte en gång att hon fick lite, lite fyllning medans jag tyckte hon fick helt lagom. Men som sagt... Prova det stället! Järnvägsgatan efter Swedbank om du svänger in till höger från Linnégatan! =) Oj vad mkt jag skrev...

Millan skrev 2007-07-16 klockan 14:35

Caroline: TACK för det tipset! Ska garanterat testas!

Sofie skrev 2007-07-30 klockan 21:22

Hejsan. Måste tyvärr skriva att jag inte alls håller med er. Var gång vi varit på Graffiti i Malmö har vi gått därifrån mätta och belåtna. Tjejerna i kassan är enormt trevliga och absolut inte dem som inte vill göra det bra för en.dessutom har många av mina bekanta sagt det att malmös Graffiti slår de övriga i mängd och service...

Lämna en kommentar
Reklam: