Godmorgon Eko äpple

I våras när Brämhults gjorde sin färskpressade juice på Granny Smith och Jona Gold Red var jag helt såld på den. Kunde inte få nog. Men så började de pressa på andra äpplen och plötsligt var den inte lika intressant längre. Så jag har hållt på att testa mig fram för att se om jag hittar någon annan som är lika god.

Arlas Godmorgon-jucie kom innan jul ut med en ny variant gjord på ekologiska röda, gröna och gula äpplen. Juicen är ofiltrerad och innehåller finfördelat fruktkött, vilket ger ett så kallat “cloudy” utseende. Den innehåller inga tillsatser eller tillsatt socker.

Millans kommentar: Jag skulle gärna vilja veta vilka äpplen det är som pressas i, men det verkar inte gå. Jag misstänker att sorterna varierar och därför inte smakar likadant hela tiden. Hur som helst så är juicen riktigt god. Den får gärna återkomma på mitt frukostbord!

Lämna en kommentar
Reklam: