Godmorgon Bifodo äppeljuice och 2011 års tunnbrödsrulle

Dagens frukost bestod av 2011 års tunnbrödsrulle med skinka, lagrad prästost (hade ingen Västerbottenost hemma), Jonnys sötstarka senap och så saltgurka. En oväntat god kombo må jag säga som jag har ätit många gånger, både till frukost, mellanmål och kvällsmacka. Den här kombon fungerar jämt om du frågar mig!

Till detta blev det ett glas Godmorgon Bifido med äppelsmak. En frisk och fräsch juice. Millan har tidigare bloggat om blåbärsvarianten >>här<<. Det är kort och gott en mild och fräsch äppeljuice som dessutom innehåller en rad goda bakterier så att magen ska må bra. Jag kan mycket väl tänka mig att köpa den igen, men det är ingen som slår Brämhults Äppeljuice som alltid blir mitt förstahandsval om den finns i affären.

Det här tillhör inte min vardagsfrukost men ibland får man gå utanför mallen och äta något annat. I mättnads synpunkt så är detta inget jag kan rekommendera. Hungern sätter in ganska snabbt efter detta. Det behövs något mer mättande helt klart om man ska stå sig fram till lunch.

Lämna en kommentar
Reklam: