God Morgon Inspiration Strawberry

strawberry god morgon

Lagom till när solen tittar fram för att förgylla helgfrukostarna kommer God Morgon med två nya smaker. Super C som är en apelsinjuice fylld med apelsin och acerola. Juicen innehåller 80 mg C-vitamin, vilket är mer än dubbelt så mycket som ett glas vanlig apelsinjuice. Nu har jag inte smakat på juicen, så jag vet inte om den där acerolan ger en godare smak, men frågan är ju varför jag skulle vilja ha ännu mer c-vitamin? Någon som testat?

Den andra nyheten har jag däremot testat. God Morgon Inspiration Strawberry som innehåller juice från jordgubbar, äpplen och svarta vinbär samt apelsinfruktkött. Inget tillsatt socker. Jordgubbar blir automatiskt lite smoothie-känsla för mig, trots att den är väldigt tunn i konsistensen. Smaken är definivit söta jordgubbar. Jag kan väl tycka att den är allt för söt för att drickas till frukost, så av den anledningen kommer den inte i min kyl igen. Däremot ser jag stora användningsområden för den när det ska blandas drinkar till sommaren! :)

Kommentarer

Linda Cupcakesfluffan skrev 2013-03-23 klockan 20:20

har inte testat super C ännu, men den står i kylen och väntar på att provsmakas till söndagsfrukosten :-)

Lämna en kommentar
Reklam: