Glögg

För att vara säker på att få flaskorna så beställde jag dem redan 1 november och bara några dagar senare fick jag sms från Systembolaget att mina flaskor fanns att hämta. Underbara söta små flaskor för 154 kr.
(Första bilden här nedanför kommer från blossa.se)

Glögg

Jag kastade mig genast över 07:an för att provsmaka. Eftersom Maria kommer att blogga mer om denna sen ska jag inte säga förmycket om dess smak, mer än att den var precis i min smak!

Glögg

Så när pappa skulle till Tyskland fick han köpa med sig flera flaskor hem till mig.
Pris på Systembolaget: 79 kr
Pris på Bordershop: 56 kr

Här ska drickas glögg! Är det förresten någon som har några bra förslag på tilltugg som passar bra till glögg?

Kommentarer

Linda skrev 2007-11-17 klockan 00:01

Jag ska hämta ut mitt paket imorgon :D Kändes som att det var lika bra att beställa eftersom det annars är så lätt att missa dem. Ska nog köpa en stor flaska med 07-glöggen också. Bara för att ;) Gott till glögg är pepparkakor med grönmögelost. på. Låter äckligt, men smakar bra.

Linda skrev 2007-11-17 klockan 23:09

Nu ska vi öppna vår lilla flaska med Blossa -07. Ska bli spännande att testa. Tyvärr var ju de stora flaskorna slut på systemet, men bättre lycka någon annan dag.

Camilla K skrev 2007-11-23 klockan 17:23

Har köpt en flaska Blossa -07 idag..men vi köpte även hem våra andra favoriter. Blossas trestjärniga cognacs-*min favorit* och romglögg *sambons favorit*! Jag tycker att det godaste glöggtillbehöret är pepparkaka med en bit god ost på t.ex cambozola. Uppskurna dadlar med en fetaostbit istoppad är inte helt fel det heller. Steka tortillasbröd med lite ost mellan är också gott...skurna i trekanter. Hmm...glöggbollar gjorde jag förra året. Smulade pepparkakor, mandelmassa och glögg var några av ingredienserna. har nog receptet på min sida..tror jag! Vet också att jag gjorde någon god ostkräm för några år sedan....ska försöka leta fram receptet! Kram C d.ä ;-)

Lämna en kommentar
Reklam: