Glögg Julefröjd Svartvinbär

Man kan se det som att jag är väldigt sent ute med fler glöggtips, eller så kan man välja att se det som att jag är ute i väldigt god tid inför nästa jul.

Ni som följer bloggen vet att det var mycket glöggsnack i december och vi testade sort efter sort. De alkoholfria sorterna hade verkligen svårt att imponera på oss, då alla bara smakade socker. När Chrisse besökte Ingelsta kalkon för att köpa senap hittade han denna och kunde inte låta bli att köpa.

Julefröjd är Hafis uppskattade svartvinbärsglögg av råvaror från naturens skafferi med smak av ingefära, kardemumma, kanel & nejlika.
Vi tillverkar traditionsenligt av fina råvaror. Hela bitar färsk ingefära får ligga och dra i svartvinbärsjuice, tillsammans med kanelstänger, nejlikekvistar och kardemummakärnor.
Källa: hafi.com

glögg

Ingredienser: Vatten, socker, svartvinbärsjuice, kryddor (färsk ingefära, kanelstång, nejlika, kardemummakärnor), syra (citronsyra), konserveringsmedel (kaliumsorbat, natriumbensoat).
Källa: www.hafi.com/saft-och-drycker/glogg-julefrojd-svartvinbar

Millans kommentar: Och här har vi definitivt den godaste helt alkoholfria glöggen vi hittade under hela 2014! Visst, den är söt den här också, men här är rejäl smak av vinbär och kryddor. Tummen upp!

Lämna en kommentar
Reklam: