Glasstårta från Dolce Sicilia

När det är kalas så brukar glasstårtorna från Lilla glassfabriken vara mina självklara favoriter. 2007 skrev jag ett blogginlägg om dem och sedan dess har vi ätit oss genom sortimentet på såväl födelsedagar, bröllop som dop. Men så blev jag tipsad om att Dolce Sicilias glasstårtor tydligen skulle vara minst lika goda.

Så det var ju bara att testa. Vi beställde 2 kg:s tårtan med vaniljglass och blodapelsin för 430 kr.

glasstårta

Den här var verkligen god! Blodapelsinen på toppen var frisk och kompletterade vaniljglassen i botten perfekt. Vi kommer definitivt att köpa tårtor härifrån igen.

Om du är i Malmö och är sugen på glass kan jag verkligen rekommendera ett besök där. De har nämligen inte bara glasstårtor.

Dolce Sicilia
Drottningtorget 6
211 25 Malmö
Tel: 040-611 31 10
http://www.dolcesicilia.se

Kommentarer

Linda Griffin skrev 2016-05-03 klockan 12:19

Ser himla god ut! Ni får även ta en tur till Genarp och besöka Pilevads GelAto, de har specialiserat sig på glasstillverkning och gör supergod glass och glasstårtor! Och så får ni gärna titta in hos oss efteråt :)

S skrev 2016-05-03 klockan 12:21

Åh så gott! Tänkte passa på och tipsa om min favorit i glass-Malmö: KÖLD De har många nötbaserade glassar (cashew eller kokos) som är bra för allergiker och veganer, och ekologisk gräddglass. Men framför allt har de fantastiskt goda och lite ovanliga smaker som byts ofta (typ gröngubbe med jordgubbar och grönpeppar, saltkola med flingsalt på toppen, nöt Rocky road) och sen alla "vanliga" såklart https://m.facebook.com/koldicecreams/

Lämna en kommentar
Reklam: