Getostdipp med honung och rosmarin
Så här skapar du den ultimata festdippen; Getostdipp med honung och rosmarin!
Den här smarriga getostdippen är den perfekta kombinationen av sött och salt, med en touch av rosmarin. Perfekt för att piffa upp ostbrickan eller som en läckert tillbehör till morötterna.
Varför inte bjuda på denna läckerhet på nästa fest eller bjudning? Dina gäster kommer förmodligen att älska den!
Så vad väntar du på? Ta fram ingredienserna och prova den här läckra getostdippen redan idag!

Getostdipp med honung och rosmarin
140 g getost
2 dl turkisk yoghurt
1 tsk rosmarin
1 msk flytande honung
1/2 msk balsamvinäger
till servering:
morötter, blomkål, gurka, kex, rädisor

Skär bort det yttersta skalet från osten. Mixa samman alla ingredienserna och ställ kallt fram till servering.
Reklam:
Lämna en kommentar