Getostdipp med honung och rosmarin
Så här skapar du den ultimata festdippen; Getostdipp med honung och rosmarin! Perfekt kombination av sött och salt, med en touch av rosmarin. Passar bra för att piffa upp ostbrickan eller som ett läckert tillbehör till morötterna.
![Getostdipp med honung och rosmarin](https://saltpeppar.se/wp-content/uploads/millan_220816a.jpg)
Getostdipp med honung och rosmarin
140 g getost
2 dl turkisk yoghurt
1 tsk rosmarin
1 msk flytande honung
1/2 msk balsamvinäger
till servering:
morötter, blomkål, gurka, kex, rädisor
![Getostdipp med honung och rosmarin](https://saltpeppar.se/wp-content/uploads/millan_220816b.jpg)
Skär bort det yttersta skalet från osten. Mixa samman alla ingredienserna och ställ kallt fram till servering.
Reklam:
Lämna en kommentar