Fylld kycklingfilé

Fyllda kycklingfiléer

4 portioner

Ingredienser:
4 kycklingfiléer
1 paket bacon
1 kula mozzarellaost
4-6 soltorkade tomater i olja (låt tomaterna rinna av väl)
salt, peppar & Forest Blend kryddblanding från Santa Maria

Ingredienser till fyllda kycklingfiléer

Gör så här:
1. Banka ut kycklingfilé med hjälp av undersidan på en kastrull så att de blir tunnare.
2. Strimla tomaterna och mozzarellaosten.
3. Krydda kycklingfilén med nymalen peppar, salt och Forest Blend-kryddblandningen.
4. Lägg på några bitar tomat och mozzarellaost. Rulla ihop kycklingen till en rullad.
5. Vira bacon runt rulladen.
6. Bryn i stekpanna så att baconet får lite färg.

Baconlindade fyllda kycklingfiléer

7. Efterstek i ugnen, 225 grader tills kycklingen har en innertemperatur på 70 grader. Använde en digital stektermometer. Annars tills köttsaften är klar.

Gott till är en balsamicosås och klyftpotatis eller ungsrostade rotfrukter.

Kommentarer

Millan skrev 2008-03-19 klockan 09:28

Det här ska definitivt testas hos oss! Ser supergott ut!

Caroline skrev 2008-04-18 klockan 12:19

Hur gör man Balsamicosås egentligen?? Har hört många prata om det...

Maria skrev 2008-04-18 klockan 12:22

Caroline: I receptet med Skinksnitzel och äppelglaserat bacon så finns ett recept på balsamicosås lite längre ned.

Lämna en kommentar




*