Fresh Yoghurt cup

När jag såg denna tänkte jag direkt att jag skulle ha en. Så perfekt! Jag tänkte nästan köpa flera direkt, så att jag kunde ge bort också. Men såhär i efterhand är jag glad att jag inte gjorde det.

fresh yoghurt cup

Första intrycket, så smart. Yoghurt i den där nere och müsli/flingor där uppe. Perfekt att ladda hemma och ta med till jobb. Den håller tätt också.

fresh yoghurt cup

Sen kom vi till den där lilla detaljer, den klarar varken diskmaskin eller micro. När resterna av yoghurten legat kvar i bägaren hela dagen så hade det varit gött att bara stoppa in den i diskmaskinen på kvällen, men icke. Visst, jag kan handdiska, men så svårt är det inte att göra den i vettig plast så att det hade kunnat fungera.

Micro då? Varför vill man micra sin yoghurt? Nä, det var faktiskt inte det jag tänkte, men jag tänkte att jag skulle kunna ha soppa i den och ha krutonger i locket. Hade varit jättesmidigt, men som sagt, det gick ju inte alls.

Kommentarer

Marie skrev 2016-02-15 klockan 09:29

Vilken miss! Konstigt att tillverka en produkt som inte klarar dagens användbara maskiner. Mycket märkligt av ett så inarbetat företag. Följden blir ju bara att man inte använder den så mycket. Trist.

linda skrev 2016-02-16 klockan 14:22

Jag köpte denna i en lite "finare" butik för köksgrejer redan förra sommaren. Det är samma sagaform, har kört mina i diskmaskin ända sen dess, har två st jag använder varje dag till jobbet. Finns en gummiring i färgglada delen som kan lossna och försvinna om man inte hittar den men annars fungerar det super i diskmaskin ;) ett tips bara ;)

Camilla skrev 2016-02-17 klockan 14:55

Har ett gäng av denna och störde mig lika mycket som du på att de inte tålde maskindisk. Tills, min man körde den i nämnda och vet du vad? Det gick hur bra som helst! Så nu ödslar jag ingen tid till att handdiska dem längre :-D

Millan skrev 2016-02-17 klockan 20:25

Tack för era kommentarer! Då ska jag köra den i diskmaskin framöver :)

Lämna en kommentar
Reklam: