Fredagsgourmet – ytterligare en ny kokbok

Tidningen Allt om Mat släpper med jämna mellanrum olika kokböcker på diverse olika teman. Allt är givetvis baserat på recept som de oftast tidigare har haft med i tidningen.

Varje nummer består av ett eller flera recept som faller under vinjetten Fredagsgourmet och detta är den tredje versionen av boken som finns till salu för tillfället. Jag vet att dessa böcker har hängt med i en herrans massa år.

Den senaste i raden heter kort och gott bara Fredagsgourmet.

Som vanligt är det snygga bilder och boken är som alltid väldigt snygg! Recepten känner jag dock igen från tidningen så det var ingen aha-upplevelse på så sätt. Det smidiga är att nu har jag dem samlade på ett och samma ställe. Prenumrerar du på tidningen så kan denna kokbok dock kännas ganska onödig.

Kommentarer

Swedish Mike skrev 2009-06-08 klockan 10:09

Den har ser valdigt trevlig ut. Det ar ganska skoj att ta inspiration fran Allt om Mat har eftersom 'alla' har sett recepten i Engelska mat tidningar. Dessutom far man inspiration eftersom mat kulturen ar valdigt olika mellan Sverige och England. Nu aterstar bara att hitta nagonstans att kopa ett ex dar de skickar till England ;) // Mike

Swedish Mike skrev 2009-06-08 klockan 10:59

Maria, Lysande! Tack for att du tog dig tiden att leta reda pa detta och lata mig fa veta. Dags att plocka fram kreditkortet! :) // Mike

Maria skrev 2009-06-08 klockan 10:54

Mike: Vänd dig till Bokus så kan de skicka boken till dig i England!

Sybariterna skrev 2009-06-16 klockan 19:19

Skönt att du recenserade denna, jag var nära att köpa den. Man vill ju inte köpa grisen i säcken :)

Lämna en kommentar
Reklam: