Fredagsfika och tråkigheter

Det blir inget recept idag, men en förhoppningsvis frestande bild i alla fall. Vi har som tradition på mitt jobb att vi har fredagsfika och då har vi ett rullande schema vem som tar med sig fikabröd.

När det var min tur så blev det Philadelphiabullar och Raspberry Chrunch bars. Båda blev enormt goda och uppskattade. Recepten i sig kommer vid ett senare tillfälle.

Anledningen att jag varit tystare än vanligt på sista tiden beror på att vi hade inbrott hemma för någon vecka sedan. I samband med detta blev jag av med min MacBook Pro samt hela min kamerautrusning! Så numera har jag ingen systemkamera, inga objektiva och ingen extern blixt. Med andra ord har det varit enormt svårt att blogga även fast jag har lagat mat här hemma.

Det blir liksom inte alls lika bra bilder tagna med iPhonen som ni kan se ovan. ;-)

Det är en hel del som måste fixas i och med inbrottet och jag är fortfarande kameralös. Försöker läsa varenda test som finns och vet varken ut eller in längre.

För er som är kameraintresserade kan fortsätta läsa de kommande meningarna, ni andra hoppa helt enkelt över detta.

— Kameraprat —
Funderar som bäst mellan Canon 6D eller Nikon D600. Är inte längre låst av mina gamla Canonobjektiv i och med inbrottet då jag inte har ett enda objektiv kvar så jag kan därmed gå över till Nikon om jag så önskar. Eller ska jag köra på Canon 600D/650D? Tips? För eller emot åt något håll? Skriv gärna en kommentar om du har några tips att komma med.

— Kameraprat slut —

Jag ber härmed om ursäkt för min frånvaro och hoppas att jag snart få upp ett gäng gamla recept som blivit liggandes och att jag snart kan publicera nya fräscha bilder så fort jag bara bestämt mig för vilken kamera jag ska köpa.

Kommentarer

Marie skrev 2012-10-22 klockan 09:48

Dina abetskamrater blir säkert glada när det är din tur att fixa fika. Ser jättegoda ut. Fy så förbannad man blir när man hör om inbrottet. Att folk inte kan hålla fingrarna i styr.

Berith skrev 2012-10-22 klockan 12:44

Så tråkigt med inbrottet. För att inte tala om allt extra arbete man får. Kakorna ser goda ut och bilden på dem är fin.

Paula skrev 2012-10-22 klockan 16:41

Ser jättegott ut! :) Vad tråkigt med inbrottet, vilka idioter det finns!

anna skrev 2012-10-23 klockan 12:00

Vi är ju Nikon-frälsta, jag använder fortfarande vår D40 även fast det finns en nyare i hushållet. Men den är så mycket tyngre och jag har inte orkat "lära om" med reglagen så jag kör på med D40:n ett tag till :)

TheLostSwede skrev 2012-10-23 klockan 17:41

Kanske dags att ta en titt på Sony? Dom har väldigt bra och prisvärda modeller som lätt står upp emot Canon och Nikon. En bra sida för kamera tester, iofs på Engelska, men men http://www.cameralabs.com/

Millan skrev 2012-10-23 klockan 19:36

Och här hemma är vi helsålda på canon :)

Julia skrev 2014-07-12 klockan 22:20

Hej! Jag skulle gärna vilja ha receptet på raspberry crunch bars, skulle vara väldigt glad om du kunde göra ett inlägg om det.

Maria skrev 2014-07-13 klockan 12:11

Julia: Tack för påminnelsen. Receptet kommer publiceras i morgon måndag den 14/7 så håll koll på startsidan då!

Lämna en kommentar
Reklam: