Findus Finaste – Lättpanerad fiskfilé

Ibland måste man ta genvägar för att få mat på bordet och orken har inte funnits att köpa färsk fisk och sen panera den själv. Jag erkänner, jag är urusel på att äta fisk och att tillaga den ska vi inte ens prata om…

Hittade en ny förpackning med panerad fisk i frysdisken och läste vidare på förpackningen. Inte så mycket panering, fina stora fiskfiléer och lite vuxnare smak verkar det som. Detta lät lovande i mina öron.

Roligt att jag kunde ta mig en titt på hur fisken såg ut redan i affären! Praktisk förpackning på så sätt, men när jag väl fått titta så känns det rätt onödigt inför kommande inköpa, för jovisst, det kommer bli fler inköp av denna fisk för vår del!

Tummen upp från såväl maken som mina föräldrar! Stora fina fiskfiléer, med en tunn panering som det var lite fäng på, smak av svartpeppar och salt som gav en lite vuxnare smak. Detta smakar INTE fiskpinnar!

Dagens middag serverades med vår favorit remoladsås från Erik Lallerstedt, kokt potatis och gröna ärter för den som så önskade.

Kommentarer

Linda - Cupcakefluffan skrev 2011-01-26 klockan 16:05

skall genast kika efter den förpackningen i affären, själv äter jag inte fisk men sambon gör och eftersom jag gör maten så får han tyvärr sällan fisk, skall köpa en förpackning till honom så fort jag hittar den i frysdisken, han lär bli glad över att få fisk :-)

Berith skrev 2011-01-27 klockan 11:23

Vi fick med posten i går kuponger från Coop Forum att man kan få köpa en förpackning för 20 kr. Det skall jag göra för det skall bli gott att prova.

Lämna en kommentar
Reklam: