Fika på Natural History Museum London

Natural History Museum - London

Vi besökte Natural History Museum när vi var i London under påsklovet. Det var dinosaurieutställningen som lockade framför allt.

Vi stannade till vid Central Hall Café och tog en fika. Det var dotterns 5-årsdag och siktet var inställt på en bit chokladtårta. Som tur var fanns det en sådan och den var tydligen fantastisk. Vi skulle dela på den gigantiska tårtbiten var tanken, men det blev ingenting kvar till mig. ;)

Födelsedagstårta på Natural History Museum - London

Det fanns ganska mycket att välja mellan i bakväg, en hel del olika kaffedrinkar och givetvis te i massor. Det fanns personal som gick och bytte ut kakfaten i ett rasande tempo. Så fort någon hade varit framme och tagit en enda bit så bars de ganska omgående iväg och fylldes på. Med andra ord då såg allting väldigt fräscht ut.

Dotterns tårtbit var väldigt god och makens lemon pound cake var också väldigt god enligt honom.

Natural History Museum - London

Det var fler än vi som hade planerat in ett besök på NHM. På deras hemsida så varnar de för extra långa köer under påsklovet och jag förstår varför för det var verkligen mycket folk. Det var enormt långa köer innan vi kom in, men det gick dock väldigt snabbt framåt. Väl inne så var de som sagt var ganska trångt och framför allt väldigt varmt.

Det bästa är att det är gratis att gå in och vi kunde dessutom förboka våra platser till dinosaurieutställningen vilket gjorde att vi slapp ställa oss i den gigantiska kön för att ta oss in till den utställningen. Kolla in hemsidan i förväg för att få reda på vilka utställningar som är aktuella och om det går att förboka en plats.

Adress:
Cromwell Rd
London SW7 5BD

Karta

Öppettider:
Mån-Sön: 10.00-17.50, förutom 24-26 December.
Sista insläppet sker kl 17.30.

Lämna en kommentar
Reklam: