Färsk öring är så gott

Öring
Det blev en del fiskat under vår semester vid Gautosjön. Här ligger det en fjärdedels nyfångad och stekt öring på min tallrik. Den hade min sambo fångat på fluga uppe vid sjön Loubne. Till fisken som var underbart god hade vi pulvermos (det får bli det när man måste ta med maten till stugan), sallad och lime.

Kommentarer

Linda skrev 2007-08-13 klockan 21:18

Gott med fisk, och det måste vara extra härligt med färsk egenfångad fisk!

Caroline skrev 2007-08-15 klockan 01:45

Wow jag älskar fisk!! Dock så har jag aldrig haft ynnesten att få fånga fisken jag ska äta! Har ni nåt bra recept här på sidan på Öring? Nu måste jag kolla bara för det =)

Chris skrev 2007-08-15 klockan 15:00

Caroline: Vi har bara saltat och pepprat öringen och stekt eller grillat när vi ätit det, så jag har inga andra bra recept. Men eftersom öringen är en laxfisk, så borde många recept som passar till lax fungera.

Lämna en kommentar
Reklam: