Estrella Popped Chips

Estrella har kommit med en nyhet som heter Popped Chips. Och vad är nu det då? Jo, i pressmaterialet kan man läsa att det är:

torkad potatis som bakas i ugn innan det hettas upp i olja så att ett tunt chips poppas fram. Det ger ett chips med 40 procent lägre fetthalt än vanliga chips med luftigare konsistens och bibehållen smak. Slutligen kryddas chipsen med salt, gräddfil och lök.

estrella

Vi har fått testa och någon av er lyckliga läsare kommer verkligen att få testa! För håll i er, en lycklig vinnare får en hel kartong med 15 påsar Popped Chips!

Och hur gör man för att vinna det då? Jo, det är enkelt, svara på frågorna nedan i en kommentar senast den 26 januari kl 18.00, så är du med i tävlingen!

1. Vilka smaker finns chipsen i?

2. Om du vinner en hel låda av en sort, vilken vill du då ha? Motivera gärna!

chips

Och vad tyckte jag om chipsen då? Har ni smakat OLW:s skruvar? Jag tycker att det påminner om dem, fast då i chips-form istället. De är fluffiga, stora och krispiga. Men jag måste tyvärr erkänna att de inte riktigt går hem hos mig. Du kanske själv har hunnit att testa? Håller du med mig eller detta är din nya favorit?

Kommentarer

Kajsa skrev 2013-01-20 klockan 11:12

1. De nya smakerna finns i: Ostbågar: Cheddar och prästost Popped chips: Salt och sourcream and onion. 2. I min familj älskar vi chips och då framförallt sourcream and onion och därför skulle vi helst vilja ha dem! :)

Linda Johansson skrev 2013-01-20 klockan 11:42

Hemska chips! Testade Sourcreme & onion igår och tyvärr var det den äckliga varianten av Pringles.(Det finns varianter av Pringles som brukar vara billigare och mycket äckligare.) Chipsen var alldeles för salta och jag älskar annars salt! Kryddorna satt inte fast på chipsen utan fastnade hellre i ansiktet, där de "hoppade upp" när man bet i de alldeles för hårda bitarna. Konstig och inte god eftersmak i munnen... Varma chips på marknader t ex är mycket godare! Men nu var det visserligen åratal sedan jag åt sådana och är inte särskilt förtjust i chips alls längre. Men jag ser fram emot OLWs återlansering av pepparchipsen och Ranch, de var mina favoriter på den tiden... :)

louise skrev 2013-01-20 klockan 11:43

Sourcreme & onion och saltade är de två smakerna! Och jag vill ju helst vinna sourcreme and onion-lådan då, eftersom jag gillar den lite riviga sursalta smaken bäst!

Erica skrev 2013-01-20 klockan 12:07

Jag är gärna med och tävlar. :-) 1. De finns i smakerna Salt samt Sourcream & onion. 2. Om jag vinner en hel låda av en sort vill jag helst ha Sourcream & onion, då det är sambons favoritsmak och han är den största chipsälskaren här hemma (även om även jag uppskattar lite (eller mycket) chips då och då).

Emma Granath skrev 2013-01-20 klockan 12:16

De finns i sourcream and onion och som saltade. Om jag vinner vill jag helst ha saltade då det är en smak som fungerar i längden och som man inte tröttnar på.

Fredrik skrev 2013-01-20 klockan 12:38

1. Satltade Och Sourcreme & onion är smakerna 2. om jag vann så skulle jag välja saltade. Därför att jag har 2 grabbar som jag vet skulle stoppa huvudet fullt med det. Ja jag kommer säkert att dra i mig en påse eller två med... möjlighet för chipsmingel är nog ingen omöjlighet heller ;-)

Victor skrev 2013-01-20 klockan 12:40

1. Chipsen finns i smakerna Salt och Sourcream & Onion. 2. Om jag hade turen att vinna skulle jag helst vilja ha smaken Sourcream & Onion eftersom den är väldigt god och fungerar till det mesta.

Berith skrev 2013-01-20 klockan 13:34

Saltade Och Sourcream & onion Jag skulle vilja testa Sourcream & onion.

Carita skrev 2013-01-20 klockan 13:56

Saltade och Sourcream & onion. Jag är sugen på Sourcream & onion, favoritsmaken på chips hos mig.. :P

Cecilia skrev 2013-01-20 klockan 15:22

Måste ju vara med och chansa på en låda :) Svaret är:Salt och sourcream and onion Och skulle jag vinna skulle jag nog helst vilja ha en låda sourcream :)

Jennie skrev 2013-01-20 klockan 17:38

Chipsen finns som salt eller sourcream&onion. Jag önskar mig en låda med salta chips. Jag behöver lättchips för jag har gått upp tolv kilo under de senaste åtta månaderna och är riktigt rundommagen. Dessutom har jag galna chipscravings.... Men skämt åsido, även efter att bebisen tittar ut om en månad kommer det nog att finnas några extrakilon kvar, så lättare chips är inte fel! Och jag älskar potatisskruvar så det låter som något för mig!

Marie skrev 2013-01-20 klockan 17:54

De finns i smakerna sourcream & onion och Salt. kulle helst vilja ha Salt då dessa funkar med dippa också.

Pontus skrev 2013-01-20 klockan 20:52

1. Salt och Sourcream & Onion Sourcream & Onion, salt smakar för lite.

Anna-Lena skrev 2013-01-20 klockan 21:54

Salt och sourcreme & onion. Jag tar vilken som helst eftersom jag inte har provat någon av dem. Det blir perfekt att bjuda på...

Carola skrev 2013-01-21 klockan 18:45

1. Chipsen finns i smakerna salt respektive sourcream & onion. 2. Min favoritsmak på chips är sourcream & onion, så det är ett lätt val. Om jag skulle vinna skulle jag passa på att bjuda min familj och mina vänner som har ställt upp jättemycket nu medan jag har legat inne på neonatalavdelning med vår tredje dotter och livet har varit ett rent kaos. Vi behöver få slappna av, njuta och mysa nu.

emelie skrev 2013-01-23 klockan 12:50

1. De finns i sourcream and onion och saltade. 2. Om jag vinner vill jag helst ha saltade då jag tycker det är godast! Kan tänka mig att dessa chips påminner lite om saltade skruvar? Iallafall om jag vann en låda så skulle jag bjuda min härliga familj som är på 9 personer på dessa popped chips! Då chips är en stor favorit hos oss alla i familjen olsson =) Och förstå att träffas hela familjen en vinterkväll inne i värmen och prata lite skit och testa nya chips! det skulle vara mysfaktor nr 1 =) MVH/Emelie

Jessica skrev 2013-01-23 klockan 22:29

Sourcream&onion samt salt Sourcream&onion helt klart! Älskar chips med mycket smak och de här smakade bra och mycket och hade härlig krispighet!

Pernilla W skrev 2013-01-24 klockan 13:08

Hej, jag är gärna med i utlottningen av Chips :) Svar: De finns i 2 varianter "Sourcreme & onion" och "salt". Har en kille som nyss fyllde 6 år och han ville ha med chips till dagis att bjuda på och vad hade han då med sig om inte Sourcreme & onion ;) Tänk vilken lycka för en liten kille att få hem ett hel låda med chips :) Då lär det bli chips kalas som heter duga för kompisarna kan jag tänka mig ;) Så nu håller mamman tummarna Såååå...hoppas med lite tur att hon denna låda till sin kille lyckas Få!

Cat skrev 2013-01-25 klockan 08:51

1. Chipsen finns i smakerna Salt och Sourcream & Onion. 2. Vi skulle vilja önska Sourcream & Onion för de passar till de vuxnas Bubbelmingel med kaviar, lök och Creme Fraiche samtidigt som de funkar vid Tv:n framför Melodifestivalen för ungarna ihop med dip och grönsaker-ja för både stora och små!

monika gustavsson skrev 2013-01-25 klockan 12:56

1. Salt Och Sourcreme & onion 2. Vinner gärna Salta. Älskar att dippa och vill då ha mer neutrala chips. vh Monika

Per runesson skrev 2013-03-14 klockan 06:43

1.finns i salt och sourcreme &onion! 2. Mer än gärna sourcreme &onion.Då hade mina barn blivigt överlyckliga!! Med vänlig hälsning, per

maggan skrev 2013-05-03 klockan 11:29

Varför finns dem inte i butikerna????

Millan skrev 2013-05-03 klockan 17:06

Maggan: De har funnits i butik iaf. Fråga personalen så kan de säkert ta in dem :)

Lämna en kommentar
Reklam: