Estrella, ostbågar och tävling

Så var det dags för Estrella att ge sig in i ostbåge-kampen. I butikerna finns två nya smaker, engelsk cheddar och svensk prästost. Jag har testat bägge sorterna och blev positivt överraskad, till skillnad från förra veckans chips ;) Ostbågarna är krispiga och goda. Jag kan erkänna att jag inte smakar någon större skillnad på cheddar och prästost, men det spelar mindre roll när båda är så goda. Så tummen upp för att Estrella gett sig in i ostbåge-kampen.

ostbågar

– Genom att använda smakrik ost behöver vi inte tillsätta några smakämnen, smakförstärkare eller jästextrakt. Inga konstigheter, bara äkta vara säger Anders Andersson, utvecklingsdirektör på Estrella.

En påse innehåller 225 gram kostar runt 18 kr.

ostbågar

Och eftersom det gick så bra senast med chipstävlingen så ställer Estrella upp med ännu en tävling här i bloggen! Reglerna är enkla, svara på följande frågor i en kommentar till det här inlägget senast den 4 februari kl 18.00, så är du med i tävlingen! Vinsten är en hel låda med ostbågar (18 påsar)!

1. Hur kan Estrellas ostbågar smaka gott utan användning av smakämnen eller smakförstärkare?

2. Vem vill du helst dela din låda ostbågar med?

Kommentarer

Cat skrev 2013-01-28 klockan 09:18

Svar:Använder man enbart äkta ost av högsta kvalitét som Estrella gör i dessa ostbågar så behöves inga konstgjorda smaktillsatser eller annat gojs, bara äkta ost. Åhhh, jag skulle så gärna vilja vinna för att kunna bjuda mina barn på ostbågar som de fullkomligt älskar!! De får bara ostbågar en gång om året och det är på Nyårsafton så att vinna 18 påsar skulle vara himmelriket för dem, är inte lätt när man som förälder inte kan ge det man vill till sina barn. Så nu håller jag tummarna stenhårt att vi vinner..hoppas, hoppas, Tänk att få se mina barns leenden, det skulle vara ovärderligt! Tack och ha en skön vecka!

Carro skrev 2013-01-28 klockan 09:26

1. Genom att enbart använda äkta ost. 2. Jag skulle dela ostbågarna med mina barn. Jag ligger just nu på neonatalavdelning med min 2 veckor gamla dotter och hemma har jag de andra två barnen som är 1,5 och 5,5 år. De båda är inte vana att vara utan mig och det har varit en hel del tjafs med de som ska passa barnen under tiden jag ligger på sjukhuset. Troligen kommer vi att få stanna här två veckor till och det är länge för de stora barnen att vara utan sin mamma, även om de förstås hälsar på ibland. Minsta tjejen ammade fortfarande när jag åkte in akut och hon har aldrig somnat med någon annan än mig tidigare, så det har varit jobbigt för barnen. Både de och jag längtar efter att jag får komma hem och fredagsmysa och vara tillsammans igen.

Berith skrev 2013-01-28 klockan 09:42

Estrella använder smakrik ost och då behövs inga andra smakförstärkare. Jag vill äta ostbågarna tillsammans med familjen och även bjuda på vänner som kommer på besök.

Marie skrev 2013-01-28 klockan 10:11

De använder äkta ost som är smakrik. Därför behöver de inte tillsätta några konstigheter. Jag skulle dela med mig till vänner och mina närmaste.

Linda Johansson skrev 2013-01-28 klockan 10:48

Genom att använda smakrik ost behöver Estrella inte tillsätta några smakämnen, smakförstärkare eller jästextrakt. Vi tvingas alltid dela våra ostbågar med 2 av 4 katter, de är fullkomligt galna i ostbågar! Så upp till bevis nu Estrella, vi älskade OLWs nya hjärtformade ostbågar, hittar vi en ny favorit den här gången?! ;)

Britta Högström skrev 2013-01-28 klockan 11:09

Äkta smakrik ost är svaret. Min utflyttade 20 åriga dotter och hennes vänner, mina "styvdöttrar", har inte övergivit mig utan fortsätter att hänga här, minst en gång i veckan. :D :D :D Underbara människor, men också riktiga OstBågsMonster som jublar om jag trollar fram ostbågar ur skafferiet. Naturligtvis så ska de få mumsa upp hela kartongen, de är de mer än värda.

Ellinor skrev 2013-01-28 klockan 17:36

1. Genom att använda en smakrik ost i stället. 2. Jag går snart på föräldraledighet och det vore så roligt (och otippat) att bjuda kollegorna på ostkrokar (nej, inte ostbågar här uppe inte ;) i stället för det vanliga fikat!

Anna skrev 2013-01-28 klockan 17:56

1. De använder smakrik äkta ost istället. 2. Jag skulle dela med systern, som precis som jag hade Estrella som favorit när det gällde ostbågar förr. Bra att de är tillbaka igen! Skulle även dela med mig till dottern och systerdottern som också älskar ostbågar. Sen finns det ju över till en himla massa andra. Lyx! :)

Karin skrev 2013-01-28 klockan 19:52

Hallå! Å vad jag skulle vilja vinna musiga bågar. 1. Smakrika ostar istället 2. Mina favoriter F&F i soffan under fredagsmyset. Hejsan från Karin

daon skrev 2013-01-28 klockan 20:26

1. Estrella använder riktig ost med mycket smak, då blir smakförstärkare onödiga! 2. Bebisen i min mage, hen gillar ostbågar lika mycket som jag (annars skulle jag nog inte ha ett sånt sug efter ostbågar som jag har just nu...)! Sambon kan få smaka någon enstaka ostbåge, men det mesta går till oss ;)

Petra skrev 2013-01-28 klockan 20:34

1 Dom använder endast riktig äkta smakrik ost 2 Min fina kolllegor dom skulle behöva få lite fredagsmys ... dom är rätt många 231 st men 18 påsar borde räcka till smakprov till några av dom..... Ostiga hälsningar Petra

Carina E skrev 2013-01-28 klockan 20:41

1. Riktig ost med mycket smak är grejen! 2.Egentligen skulle jag vilja äta alla själv, men okej då.. sonen som har ärvt sin mammas ostbåge-passion skulle få dela.

Emma Granath skrev 2013-01-28 klockan 21:44

1. De använder äkta smakrik ost för att slippa tillsätta smakförstärkare. 2. Jag skulle dela med mig till min man som är en äkta ostbågsfantast! Ostbågarna med prästost har vi ätit ikväll men den andra smaken fanns inte på vår affär så den vore spännande att testa.

Niklas skrev 2013-01-29 klockan 00:07

1. Man använder äkta ost av bra kvalitet med mycket smak. Då behövs inget annat! 2. Heter det ostbåge eller ostkrok, ja på det blir man aldrig riktigt klok, men om en sak är vi i familjen rörande överens, och det är att med riktig ost som främsta ingrediens, så blir det allra godast förstås, och för att slippa om en ensam påse slåss, hoppas vi allihop på en välfylld låda, så att familjefriden får fortsätta råda!

Trollmamma skrev 2013-01-29 klockan 08:23

De använder sig av RIKTIG ost, sån som smakar nånting! Jag skulle dela lådan med min mor. Dels är ostkrokar det enda godis hon är riktigt förtjust i, dels är det tradition att vi kollar på Mello-finalen hos henne.

Erica skrev 2013-01-29 klockan 12:48

1. De kan vara så goda genom att man använder sig av äkta och smakrik ost. Då behövs inga smakförstärkare, smakämnen eller jästextrakt. 2. Jag skulle helst dela mina ostbågar med mig själv, då jag aldrig var förtjust i ostbågar i mina yngre dagar, men känner att jag måste ta igen det nu, då jag plötsligt har blivit väldigt förtjust i ostbågar.

Sanna skrev 2013-01-29 klockan 13:44

Åh, jag vill testa! 1. För mig är det självklart - en bra ost med fin kvalitet ger superb smak på de små krokarna! 2. Jag kommer att dela mina krokar med mina kollegor. Efter en längre tid sjukskriven är jag nu tillbaka på kontoret. Det är många som hjälpt mig med mina kunder när jag varit borta och att ställa till med en ostkroksfest skulle vara ett roligt sätt att tacka mina fina arbetskompisar!

Jessica skrev 2013-01-29 klockan 22:41

De använder äkta och smakrik ost! Dela??!!?! Nej du, ostbågarna vill jag ha för mig själv!

monika gustavsson skrev 2013-01-30 klockan 15:14

1.De använder endast riktig äkta smakrik ost. 2. Mii´na barn. Då jag och min man nu har skilt oss efter 18 år är veckorna med mina barn underbara. Såklart vi ska ha mycket ostbågar då! vh Monika utsikten79@telia.com

monika gustavsson skrev 2013-01-30 klockan 15:15

Mina barn ska det ju stå i mitt inlägg! vh Monika

hanna skrev 2013-02-04 klockan 17:01

Då de endast använder sig av naturliga ämnen Mina kompisar

Clara skrev 2013-02-04 klockan 17:02

De tillverkas utav smakrika och naturliga ostar Med min familj som älskar ostbågar

Lämna en kommentar
Reklam: