Enkla morotsmuffins

Här kommer det sista av de saknade muffinsrecepten ni frågat efter.

morotsmuffins

Enkla morotsmuffins

2 ägg
2 dl socker

2 morötter

100 g smält smör
2-3 tsk kanel
2 msk citron juice (cirka 1/2 citron)
3 1/2 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver

 

Vispa ägg och socker pösigt.

Riv morötterna.

Blanda i resten av ingredienserna, inkl morötterna.

Häll i form, eller muffinsplåt.

Grädda mitt i ugnen cirka 15 minuter på 200 grader.

Kommentarer

ewa nilsson skrev 2014-06-20 klockan 15:27

Jag läser med stor glädje era recept i min läsplatta, men när jag ser något av stort intresse får jag gå till min dator för att skriva ut receptet. Kan man ordna så det går att skicka receptet via mail till min dator? Trevlig midsomar

ewa nilsson skrev 2014-06-23 klockan 19:17

Vore vänligt om du tog dig tid att svara på mitt mail.

Millan skrev 2014-06-23 klockan 21:34

Hej Ewa! Först och främst vill jag be om ursäkt om du tycker att det tagit lång tid för oss att svara. Men då Salt&Peppar drivs helt ideelt på vår fritid och vi har andra heltidsjobb så kan det ta några dagar ibland. Vi tackar för din kloka kommentar och ska se om det finns någon möjlighet att lösa det tekniskt! Ha en fortsatt trevlig kväll!

Millan skrev 2014-06-23 klockan 21:34

Hej Ewa! Först och främst vill jag be om ursäkt om du tycker att det tagit lång tid för oss att svara. Men då Salt&Peppar drivs helt ideelt på vår fritid och vi har andra heltidsjobb så kan det ta några dagar ibland. Vi tackar för din kloka kommentar och ska se om det finns någon möjlighet att lösa det tekniskt! Ha en fortsatt trevlig kväll!

Petra skrev 2014-08-03 klockan 13:23

Bakade dessa i torsdags. Lättbakat men smakade inget direkt.. Nästa gång tror jag att jag ska tillsätta mer kanel och även lite kardemumma. Jag fick 20 muffins av denna smeten (i muffinsplåt). Och för att få dem ännu mumsigare nästa gång så har jag nog på lite frosting också :)

Millan skrev 2014-08-03 klockan 13:38

Kul att du testade Petra! Kardemumma är min favoritkrydda i bakverk, och jag tror verkligen att det kan vara gott att ha i! Blev sugen på att själv ställa mig och baka nu :)

Lämna en kommentar




*