En grön Staub

Vet inte om ni kommer ihåg min önskelista jag skrev för ett tag sedan (finns här)? Ibland kommer tydligen tomten tidigt, för titta vad jag fått! Jag måste bara få visa upp den, för den gör mig så glad!

En 24 cm, 3,8 liters basilikagrön Staub-gryta! Gissa om jag plötsligt blev sugen på att göra alla mina favoritgrytor!

Kommentarer

Kryddburken skrev 2011-04-07 klockan 14:59

Åhhhh........ Lyckliga lotta!! ;-) Härlig den va den gröna färgen! Jag har 6st små Le creuset, röda hjärtformade med lock som jag bara älskar! En STOR får bli nästa "vill ha" känner jag nu! :) Ha en fin dag!

Berith skrev 2011-04-07 klockan 15:06

Å så fin!!! Du måste ha varit snäll och så passar den så bra in i ert kök!

Linda - Cupcakefluffan skrev 2011-04-07 klockan 20:27

Så snygg den är :-)

Lämna en kommentar
Reklam: