Dumplingsallad

Med färdigköpta dumplings får du snabbt ihop den här fräscha middagen: Dumplingsallad! Massor av smak, fräscht och verkligen kontrast till all julmat.

Dumplingsallad

Dumplingsallad

till 4-5 portioner

Sallad:
400 g morötter, typ 4 stycken
1/2 rödlök
400 g röd spetskål
1 paket djupfrysta sojabönor

Sojamajonnäs:
1 dl majonnäs
1-2 msk japansk soja

Dumplings:
2 förp frysta dumplings (à 320 g)
Jag har bara ångkokat mina, men du kan välja att steka dem också.

Topping:
saltade jordnötter
färsk koriander

Sallad: Skala och grovriv morötterna. Skala och skiva löken tunt. Strimla kålen. Blanda grönsakerna i en stor skål.

Sojamajonnäs: Blanda majonnäs och soja.

Dumplings: Stek (eller ångkoka) dumplingsen i oljan i en stekpanna tills de får fin färg på den platta sidan.

Servera salladen med dumplings och majonnäs.

    Lämna en kommentar




    Reklam: