Dumplingsallad
Med färdigköpta dumplings får du snabbt ihop den här fräscha middagen: Dumplingsallad! Massor av smak, fräscht och verkligen kontrast till all julmat.

Dumplingsallad
till 4-5 portioner
Sallad:
400 g morötter, typ 4 stycken
1/2 rödlök
400 g röd spetskål
1 paket djupfrysta sojabönor
Sojamajonnäs:
1 dl majonnäs
1-2 msk japansk soja
Dumplings:
2 förp frysta dumplings (à 320 g)
Jag har bara ångkokat mina, men du kan välja att steka dem också.
Topping:
saltade jordnötter
färsk koriander
Sallad: Skala och grovriv morötterna. Skala och skiva löken tunt. Strimla kålen. Blanda grönsakerna i en stor skål.
Sojamajonnäs: Blanda majonnäs och soja.
Dumplings: Stek (eller ångkoka) dumplingsen i oljan i en stekpanna tills de får fin färg på den platta sidan.
Servera salladen med dumplings och majonnäs.
Reklam:
Skrivet av
Kom igång och baka med surdeg! Recept och tydliga bilder.
Receptsamling för slow cooker/crock pot
Receptsamling stekhäll och muurikka
Allt du behöver veta om att laga pizza! Recept, inspiration och tips.
Recept och inspiration till Thermomix
Recept med gröna sköna ärtor
Squash/Zucchini-recept
Recept med pumpor
Recept med värmande soppor
Grytrecept
Fisk & skaldjursrecept
Karins favoritmornar - vårt favoritbröd!
Tunnbrödsspecial - den perfekta picknickmaten!

Lämna en kommentar